Startsidan Cyklar Reservdelar & tillbehör Reparation & underhåll Här finns vi
City Cykel & Serviceverkstad  

 info@citycykel.se  
På två hjul kommer du långt

Du kan cykla av praktiska skäl. Av miljömässiga. För träningens skull. Eller bara för att det är så fruktansvärt kul!

Vilken typ du än är och vilka behov du än har, så har vi alltid en cykel som passar dig. Om du sedan väljer en Tunturi, en Batavus, Red line, Marvil, Giant eller en LaPierre spelar mindre roll – alla våra cyklar genomsyras alltid av hög kvalitet, snygg design och bra garantivillkor.

Vi vill också ge dig ett litet tips. Har du inte testat en elcykel tidigare, så gör det


Där inne på gården

Hos City Cykel hittar du nya cyklar från Tunturi, Batavus , Marvil, Lapierre, Redline och Giant . Vi har även ett stort utbud av begagnat.

Tunturi   Kollektion
Finska kvalitetscyklar. Bäst i test under flera år i rad!
Tunturi har tillverkats i 80 år i Finland.
Som bevis på sin höga kvalitet lämnar Tunturi fem års garanti på alla aluminiumramar och 30 års garanti på stålramarna.
Hos City Cykel hittar du Hybrid, City, Trekking och MTB-cyklar från Tunturi.

Eller Tunturis Fitness För nybörjare och elitidrottare

.

Grundades 1904 i Nederländerna som en av de första cykeltillverkare i världen, har Batavus företaget stod för design, kvalitet, komfort och trygghet i mer än hundra år.
Batavus Kollektion


Förutom ett omfattande bassortiment som hör en "vanlig" cykel till, så erbjuder vi också en välfylld portfölj av high endprodukter

För mer än 60 år, har Lapierre kombinerat teknisk innovation, estetik, känsla för detaljer och sin erfarenhet i de viktigaste tävlingarna för att erbjuda de vackraste och mest effektiva cyklar till dig.

Lapierre Kollektion

BMX Cyklar

Redline freestyle BMX-cyklar.

I det breda Redline-sortimentet hittar du en cykel för mångsidiga aktiviteter, oavsett om du kör trail, park, street eller ramps. Dessa cyklar hämmar inte din utveckling!

Redline hemsidan

Kronan Cykel och reservselar

Kronans cyklar ser ut och fungerar som cyklar ska göra. Vi har förfinat försvarets ritningar från 1942 en aning, men idén är densamma: en robust och rejäl cykel som håller och som är skön att cykla på. Att den dessutom är väldigt snygg får väl ses som en bonus.

OBS!

Kronans cyklar och reservdelar är Beställningsvara.


 

 


 
   El-cykel Batavus Torino    
 
TUNTURIS CYKLAR OCH FITNESS MODELLPROGRAM
För mer information och priser, besök varderas hemsida.
"Observera att priserna kan variera"
TUNTURI Uungdom Barn Mongoose Motion
Hybrid City MTB Trekking Ungdom Barn BMX E30

Batavus Torino E-Go 7-växlad el-assisterad cykel som är en mycket prisvärd modell, och enormt tilltalande design med en brun framkorg, brun sadel och handtag, som kan användas till stadskörning, men naturligtvis även för dig som pendlar lite längre. Batavus Torino E-go har en display med fem inställningsläge där du enkelt justerar hur mycket assistans du vill ha, och en praktisk Walk Assist, så att cykeln kommer med av sig själv när du går med den. Trött på uppförsbackar och motvind då är detta ett fordon för dig. Du kör en mil på knappt 25 minuter till en kostnad på ca 15 öre. Och du gör dig och miljön en stor tjänst om du ersätter bilkörningen med en el-cykel. Pris 15.895:-

 

     
Vi tar även hem andra cyklar utbud och priser  Kollektion